• Wat is outplacement?

    Ucare Outplacement

    Vraag nu een gratis outplacementvoorstel aan
    MEER INFO

Outplacement Bij Ucare Outplacement

 

Outplacement is het professionele begeleiden van ontslagen werknemers richting een nieuwe job.

Uiteraard is het belangrijk dat zowel werkgever als werknemer hun rechten en plichten kennen omtrent outplacement. Ucare is hiervoor de perfecte partner. Bij ons krijgt u heldere antwoorden op al uw vragen en nemen wij eventuele onzekerheden weg.

Wenst u als werkgever dus in orde te zijn met alle verplichtingen omtrent het aanbieden van Outplacement dan kan u zeker bij Ucare terecht.

Heeft u als werknemer vragen over uw rechten en plichten inzake outplacement dan bent u bij Ucare ook zeker aan het juiste adres.

 

Outplacement werknemers

Outplacement werkgevers

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer over outplacement

 

Recht hebben op outplacement.

Het is mogelijk dat u de weg kwijt raakt in het outplacement eenheidsstatuut vanwege alle regels, plichten en richtlijnen. Dit terwijl outplacement ook zo eenvoudig kan zijn. De vraag: “Heb ik recht op outplacement?”, leidt dikwijls tot zeer uitgebreide en complexe antwoorden. Om het eenvoudig en overzichtelijk te houden, hebben wij voor u een tool gemaakt waarmee u gemakkelijk controleert of u recht op outplacement heeft. Ontdek hier de controletool.

 

Wilt u precies weten onder welke outplacementregeling u valt?

Bekijk hier een zeer compleet overzicht waardoor u exact weet waar u recht op heeft.

 

Wat doet een outplacementbureau voor u.

“Wat doet een outplacementbureau voor mij?”, het is een veelgestelde vraag. Een outplacementbureau zorgt ervoor dat alle betrokken partijen gedurende een proces van ontslag optimale ondersteuning ontvangen. Dit geldt voor zowel werknemers als werkgevers.

 

Werkgevers: Als werkgever zijnde kan u in diverse situaties geconfronteerd worden met het begrip outplacement, denk bijvoorbeeld aan een herstructurering of een ontslagsituatie. Bij Ucare kan u terecht met al uw vragen betreffende outplacement. Dit geldt ook voor het aanbieden van een collectief en individueel outplacementtraject voor uw ontslagen werknemer.

 

Alle informatie voor werkgevers omtrent outplacement ontdekt u hier.

 

Werknemers: Er zijn verschillende situaties waarin u heeft op een aangeboden outplacement. U bent bij Ucare meer dan welkom met al uw vragen omtrent uw plichten en rechten inzake outplacement. Dit kan gaan over uw rechten of verplichtingen, maar ook het verloop van een outplacementtraject. Wij geven u antwoord op een aantal cruciale vragen.

 

Alle informatie voor werknemers omtrent outplacement ontdekt u hier.

 

Een outplacementtraject.

Bij Ucare beschikken wij over een unieke begeleidingspakket dat iedere ontslagen werknemer in staat stelt om zelf een nieuwe en uitdagende job te vinden. Voordat u uw nieuwe job of passie heeft ontdekt, gaat er een outplacementtraject aan vooraf. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de kwaliteitsvoorschriften van het specifieke stelsel, maar zeker ook het algemene stelsel. Inhoudelijk omvat ons pakket onder meer de volgende elementen:

 

> Intake gesprek: Samen met de coach wordt uw situatie overzichtelijk in kaart gebracht. Ook wordt er gekeken naar wat het proces van ontslag met u als persoon heeft gedaan.

> SWOT & Competentie-analyse: Waar liggen uw kansen? Waar moet u voor waken? Wat zijn uw sterke kanten?

> Beroepsinteresses en arbeidsmarktstudie: Welke waarden vindt de kandidaat belangrijk binnen een job? Welke zijn de opportuniteiten op de huidige arbeidsmarkt? Is er nog een opleiding nodig?

> Persoonlijk actieplan: Er wordt goed gekeken naar uw sollicitatievaardigheden. Is het nodig dat uw sollicitatie skills worden bijgeschaafd door een professional?

> Opvolging en begeleiding: Gedurende de sollicitatiecampagne krijgt u ondersteuning van Ucare. Samen doen we er alles aan om een nieuwe job voor u te vinden.

 

Contacteer ons

 

Heeft u vragen, wilt u graag informatie ontvangen of heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek met een medewerker van Ucare? Neem contact met ons op.

 

Opgelet: onze hoofdzetel en contactadres is Hasselt, maar wij organiseren de outplacementbegeleidingen steeds in de buurt van uw woonplaats.

 

Ucare – hoofdzetel

Ilgatlaan 15 / 0.01

3500 Hasselt (België)

 

Bellen vanuit België: 011 28 00 50

Bellen vanuit buitenland: 0032 11 28 00 50

 

outplacement@ucare.be

www.ucareoutplacement.be

 

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur

 

Is het voor u onmogelijk om langs te komen tijdens kantooruren? Geen nood.
Bel naar +32 (0)11 28 00 50 of stuur een mail naar outplacement@ucare.be. Wij maken graag een afspraak met u buiten de kantooruren.