Wat zijn de voordelen om outplacement bij Ucare te volgen?

Outplacement bij Ucare is uniek en zorgt ervoor dat u profiteert van een groot aantal voordelen. In een markt waarin het draait om vertrouwen en ondersteuning, vinden wij het belangrijk om u een aantal voordelen te bieden waar u echt wat aan heeft! Dit zijn de voordelen die wij alle werknemers (arbeiders en bedienden) bieden:
 
> Privé: Alles wat u bespreekt met uw outplacementcoach is vertrouwelijk. Deze informatie wordt nooit aan derden verstrekt. Op deze manier wordt er een omgeving geboden waarin u zich vrij voelt om te zeggen wat u voelt of waar u mee zit.

> Administratieve voordelen: Wij nemen u werk uit handen. Wanneer u een outplacementtraject bij Ucare volgt, dan worden onder meer de volgende aspecten voor u geregeld:

  • Een arbeidsongevallenverzekering
  • Een permanente registratie in MLP-dossier (Mijn Loopbaan) van de VDAB. In België waarschijnlijk algemeen bekend als Vlaamse Dienst Voor Beroepsopleiding.
  • De nodige bewijzen voor het aanvragen of behouden van de RVA (uitkering). RVA staat voor Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening.
  • Bijhouden en archiveren van alle contactvormen tussen Ucare en u (mail, telefonisch verkeer,…)

> Zeer ervaren coaches: Alle coaches bij Ucare werken al jarenlang in deze sector en zijn dan ook bekend met alle facetten van outplacement. Dit zorgt ervoor dat u een dynamisch proces tegemoet gaat waar u van zal profiteren.

> Erkend outplacementcentrum: De VDAB en Federgon hebben met Certo een certificeringsorgaan voor de outplacementsector opgericht. Dit certificaat zorgt ervoor dat u een garantie krijgt qua kwaliteit van dienst. U krijgt bij Ucare hoogwaardige outplacement. Wij zijn ook in het bezit van het ESF-Q-label. QFor label met een klanttevredenheid van 94%.

> 1 vaste coach: Gedurende het proces van outplacement krijgt u te maken met 1 vaste coach. U weet waar u toe bent en probeert samen met uw coach een vertrouwensband op te bouwen. Hierdoor voelt u zich op uw gemak.

> Garantie: Op het moment dat u binnen 3 maanden na indiensttreding wederom werkloos wordt, hervat uw outplacementopdracht eenmalig en kosteloos.

> Vele coaches: Heeft u geen klik met uw coach? Of heeft u juist een specifieke voorkeur voor een coach? Het is ook mogelijk om te wisselen van coach. Zo krijgt u een coach die bij u past.

> Meer dan 19 vestigingen: Ucare beschikt over meer dan 19 vestigingen verspreid over alle Vlaamse provincies. De antwoorden op uw vragen zijn dichterbij dan u denkt. U bent nooit lang onderweg wanneer u vestiging van Ucare wilt bereiken. Wij zitten altijd bij u de buurt! Ontdek hier of er locatie bij u de buurt is.

> Een uitgebreid netwerk: Wij hebben een groot netwerk waar velen bedrijven, organisaties en instellingen onderdeel van zijn. Bent u op zoek naar het juiste adres voor bijscholing? U ontvangt ondersteuning gedurende de zoektocht.

> Alles is bespreekbaar: Voel u vrij om alles te vertellen. Alles is bespreekbaar! Onze ervaren coaches zijn wel wat gewend en helpen u altijd richting een oplossing.

> Onze deuren staan altijd open voor u: Heeft u na uw traject nog vragen of opmerkingen? U heeft altijd de mogelijkheid om bij ons langs te komen.

> Toekomstgericht: Onze blik is met name gericht op de toekomst. Uiteraard zal er stuk verwerking in het outplacementtraject zitten, maar bij voorkeur kijken we toch samen met u vooruit. Wat wilt u doen? Waar ligt uw passie?

 

OutplacementoorstelOutplacementcoach