• Wat is outplacement?

    Ucare Outplacement

    Waarom voor Ucare kiezen?

Waarom voor Ucare kiezen? Ontdek hier uw voordelen.

 

Outplacement bij Ucare is uniek en zorgt ervoor dat zowel de werknemers als werkgevers profiteren van een groot aantal voordelen. In een markt waarin het draait om vertrouwen en ondersteuning, vinden wij het belangrijk om alle betrokken partijen een aantal voordelen te bieden waar zij echt wat aan hebben. De voordelen die wij de werkgevers bieden zijn:

 

> Privé: Alles wat u bespreekt met de outplacementcoach is vertrouwelijke informatie. Deze informatie wordt nooit aan derden verstrekt. Alle betrokken partijen worden met respect behandeld (werkgevers, kandidaten, coaches,…)
> Verzekering: Wanneer u kiest voor Ucare als uw outplacementpartner, dan is de deelnemer automatisch voorzien van arbeidsongevallenverzekering.
> Kennis: Ucare beschikt over een enorme kennis en expertise op het gebied van ontslagbegeleiding, career solutions, herstructureringen, assessments, werving en selectie, coaching, loopbaanbegeleiding, training,…
> Administratieve voordelen: Wij nemen u werk uit handen. Belangrijke informatie en allerlei documenten worden netjes gearchiveerd en opgeslagen. Zodoende kan er altijd achterhaalt worden dat u netjes en juridisch verantwoord heeft gehandeld.
> Erkend outplacementcentrum: De VDAB en Federgon hebben met Certo een certificeringsorgaan voor de outplacementsector opgericht. Dit certificaat zorgt ervoor dat u een garantie krijgt qua kwaliteit van dienst. Wij zijn ook in het bezit van het ESF-Q-label. QFor label met een klanttevredenheid van 94%.
> 1 vaste coach: Gedurende het proces van outplacement krijgt u te maken met 1 vaste coach. U weet waar u aan toe bent en heeft geen last van wisselende contactpersonen. Korte lijnen zorgen ervoor dat u altijd snel en duidelijk antwoord krijgt. Alle coaches beschikken over jarenlange ervaring en zijn zeer professioneel.
> Meer dan 19 vestigingen: Ucare beschikt over meer dan 19 vestigingen verspreid over alle Vlaamse provincies. De antwoorden op uw vragen zijn dichterbij dan u denkt. U bent nooit lang onderweg om een vestiging van Ucare te bereiken. Wij zitten altijd bij u de buurt! Ontdek hier of er locatie bij u de buurt is.
> Geen wachtlijsten: Ucare heeft geen wachtlijsten. Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen en helpen wij u aan de antwoorden waar u naar op zoek bent.

 

OutplacementoorstelOutplacementcoach